5 gezichtsbehandelingen voor een doelgerichte huidverbeteringHierbij lijsten wij graag onze gezichtsbehandelingen op.

1. Microneedling

Microneedling is een techniek waarbij met een speciale pen met fijne naaldjes duizenden microgaatjes worden gemaakt. Het is een nauwkeurige esthetische behandeling die de huid tot in de diepte verbetert. De lijntjes, rimpeltjes en grove poriën verminderen en de huid ziet er jonger uit. Onzuiverheden verdwijnen door de verbeterde doorbloeding. 

2. Phi Ion / Plasma Treatment (per zone)

Phi Ion PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ??hermodellerend en verjongend effect te creëren.

3. Mesotherapie (per 1ml)

Mesotherapie is een procedure waarbij er meerdere kleine injecties toegediend worden in de lederhuid(dermis) bestaande uit natuurlijk hyaluronzuur, vitamines, mineralen en voedende ingrediënten. De huid wordt intens gevoed en gestimuleerd tot verjonging waarbij de productie van collageen en elastine toeneemt.

4. Phi Bright

Microneedling PhiBright is een upgrade van de microneedling-techniek die gepersonaliseerde behandelingen mogelijk maakt die zijn aangepast aan de individuele behoeften van verschillende huidtypes en aandoeningen.

5. Phidrofacial

Phidrofacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. De Phidrofacial peeling procedure verzorgt uw huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie.

Wilt u ook graag een gezond gelaat?

Lima Kas is een schoonheidszaak in Antwerpen-Berchem gespecialiseerd in permanente make-up, gezichts- en laserbehandelingen. Eigenaar Lima Kas geeft wereldwijd trainingen en ze is een PhiAcademy Master in Phibrows, Powderbrows Nanoremoval, Microneedling, Phibright -Skin expert en Phinesse.

Contacteer ons

Recente post

In de kijker

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

boek een afspraakOntdek Meer

tips & tricks

In de kijker

heb je een vraag?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

blijf op de hoogte van lima kas

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail