Andere

Home / Behandelingen / Andere

Andere

Lashlift

Wimperlifting is een behandeling van de eigen wimpers zonder extra wimpers toe te voegen. De wimpers worden gelift met siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimperhaartjes behandeld worden. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten.

LASH LIFTING

€65

1 uur

LASH LIFTING & hybrid tinting

€75

vegan

SCALP micro PIGMENTATIE

Haaruitval, wie heeft er geen last van. Gelukkig zijn er steeds meer mogelijkheden om haar langer vast te houden, te stimuleren en/of kale plekken op te vullen. Micro Pigmentatie bijvoorbeeld. Over deze behandeling vertellen we je graag meer:

SMP is een niet-ontwijkende, niet-chirurgische procedure waarbij kleine pigmentafzettingen tussen de epidermale en dermale lagen van de huid worden geplaatst. Dit resulteert in een onmiddellijke opvulling van de haargroei lijn en de totale uitstraling van de Scalp in natuurlijke vorm haarzakjes. Er is een reeks tinten van 0-30 beschikbaar en deze worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat de kleur van uw follikels exact overeenkomt.

Deze procedure kan op veel verschillende manieren worden gebruikt. Bijvoorbeeld door het toevoegen van dichtheid aan het haar voor een dikkere look, het volledig opnieuw ontwerpen van haarlijnen, het bedekken van littekens inclusief FUT, FUE littekens die meestal achter op het hoofd achterblijven na een haartransplantatie.

​​​​​​​De micropigmentatie van de hoofdhuid wordt doorgaans verdeeld over 2-4 sessies waarbij elke sessie 2-3 uur duurt. Om de 2 tot 3 jaar zijn enkele bijwerkingen vereist om ervoor te zorgen dat uw SPM altijd op zijn scherpst is. Tussen uw SPM sessies door zijn er geen vervelende onderhoudsplannen, behalve het hydrateren van uw hoofdhuid wanneer dat nodig is. ​​​​​​Geschikt voor vrouwen en mannen.

PHIMASTER MET OOG VOOR JOUW HUID

Lima Kas is gespecialiseerd in semi-permanente make-up en gezichtsbehandelingen. Als gecertificeerd PhiAcademy Master verzorgt ze met veel aandacht jouw huid bij het toepassen van microblading- en needling, powderbrows, make-up en meer.

schoonheidsinstituut lima kas

wil jij ook stralen?

Schrijf u nu in voor een van onze behandelingen of trainingen.

Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

boek een afspraakOntdek Meer

tips & tricks

In de kijker

heb je een vraag?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

blijf op de hoogte van lima kas

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail