Huidverbetering

Home / Behandelingen / huidverbetering

Huidverbetering

MICRONEEDLING

Microneedling is een techniek waarbij er met een speciale pen met fijne naaldjes duizenden microgaatjes worden gemaakt. Dit is een nauwkeurige esthetische behandeling die de huid tot in de diepte verbetert. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels en grove poriën zodat de huid er jonger uitziet. Onzuiverheden verdwijnen door de verbeterde doorbloeding.

MICRONEEDLING
(incl. dieptereiniging & nazorg)

€150

1 uur 

PHI ION / PLASMA TREATMENT (PER ZONE)

Wil jij er graag jonger uitzien? Phi Ion PLASMA Pen is een minimaal invasieve cosmetische tool voor nauwkeurig gerichte sublimatie van de oppervlakkige huidlaag. Het is gebaseerd op overdracht van gecontroleerde hoeveelheid energie door ionisatie van de atmosferische lucht. Dit proces zorgt voor een onmiddellijke samentrekking en aanscherping van de huidvezels om een ​​hermodellerend en verjongend effect te creëren.

PHI ION / PLASMA TREATMENT (per zone)

€250

1 uur 30min

MESOTHERAPIE

Mesotherapie is een procedure waarbij er meerdere kleine injecties toegediend worden in de lederhuid(dermis) bestaande uit natuurlijk hyaluronzuur, vitamines, mineralen en voedende ingrediënten. De huid wordt intens gevoed en gestimuleerd tot verjonging waarbij de productie van collageen en elastine toeneemt.

MESOTHERAPIE (per 1ml)

€400

2 uur 

(20% KORTING OP DE VOLGENDE BEHANDELING)

PHI BRIGHT behandeling

Microneedling PhiBright is een upgrade van de microneedling techniek die gepersonaliseerde behandelingen mogelijk maakt die zijn aangepast aan de individuele behoeften van verschillende huidtypes en aandoeningen.

PHI BRIGHT
​​​​​​​(incl. dieptereiniging & nazorg)

€175

1 uur

PHIDROFACIAL

Phidrofacial is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling die onmiddellijk resultaat geeft zonder oncomfortabel gevoel. De behandeling is verzachtend, hydraterend, irriteert niet en geeft onmiddellijk zichtbaar resultaat. De Phidrofacial peeling procedure verzorgt je huid grondig door reiniging, exfoliatie, extractie en hydratatie.

PHIDROFACIAL

€85

1 uur

jou doen stralen is onze zorg

Wil jij ook stralen?

Boek nu een van onze behandelingen.

Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

boek een afspraakOntdek Meer

tips & tricks

In de kijker

heb je een vraag?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

blijf op de hoogte van lima kas

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail