Over ons

Home / over ons

over ons

over ons

WIE IS LIMA KAS?

Lima Kas is dé PhiAcademy Master in PhiBrows, Powderbrows, NanoRemoval, Microneedling, Phibright Skin Expert en Phinesse. Bij Lima ben je aan het goede adres, zij is de beauty guru die jij zoekt met maar liefst 20 jaar ervaring in de beauty branche!

Ben jij op zoek naar een specialist die altijd zal luisteren naar de wensen van de klant en kan zorgen voor de mooiste permanente eyeliner, powderbrows, microblading of lippen?

boek hier je afspraak

Fulltime permanente make-up artist Lima Kas maakt dagelijks veel verwachtingen waar. Als PhiAcademy Master met titels: PhiBrows, Powderbrows, NanoRemoval, Phibright, Skin- en Signaturebrows Expert representeert ze met trots sinds 2018 de PhiAcademy in België en Marokko.

Door haar uitgebreide kennis en wereldwijde ervaring laat ze geen enkel uiterlijk onaangeraakt en is geen uitdagin te groot. Van de meest natuurlijk ogende wenkbrauwen tot subtiele en gewaagde eyeliners, lipcontouren en meer. 

Haar succesvolle beautyinstituut te Antwerpen ontving eerder al bekende Vlamingen en influencers uit België en omstreken, voor een professionele schoonheidsbehandeling. De resultaten werken aanstekelijk.

In de academy te Antwerpen worden alle officiële Phi-opleidingen gegeven. Daarnaast geeft Lima Kas ook wereldwijde trainingen. Alle opleidingen worden veilig en conform de regels opgelegd door het ministerie van volksgezondheid uitgevoerd. 

ontdek onze behandelingen

Wij maken dromen waar!

wil jij ook stralen?


Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

boek een afspraakOntdek Meer

tips & tricks

In de kijker

heb je een vraag?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

blijf op de hoogte van lima kas

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail