Trainingen

Home / trainingen

PHIACADEMY
​​​​​​​BY LIMA KAS

Don't limit your challenges. Challenge your limits.

I'm going to make you so proud. -note to self

TRAININGEN

Training Phibrows

  ↵  ↵  ↵

Tweedaagse live training van 10:00 tot 17:00 uur

Dag 1

Staat in het teken van de theorie, hygiëne, techniek/tekenen van de vorm en tekenen van de hairstrokes.

Dag 2

Onder begeleiding van master Lima Kas wordt er gewerkt op een live model. Zo kunnen deelnemers ervaren hoe het is om te werken op een echte huid (tekenen van de vorm, beoordelen huidtype, pigmentkeuze, driepunts stretchoefening, pigmentfilling en nazorg).

Gedurende de praktijk tijd zal er aandacht worden besteed aan het voortekenen en het met pigment opvullen van de wenkbrauwen bij het model.

Training Powder Brows

  ↵  ↵

Tweedaagse live training

  • Dag 1
    Staat in het teken van de theorie, hygiëne, techniek/tekenen van de vorm volgens de gulden snede (phigetal 1.168) en uitoefenen van de techniek op latex. 

  • Dag 2
    Onder begeleiding van master Lima Kas wordt er gewerkt op een live model. Zo kunnen deelnemers ervaren hoe het is om te werken op een live model met echte huid (tekenen van de vorm, beoordelen huidtype, pigmentkeuze, driepunts stretchoefening, firstpass technieken, poedertechniek aanbrengen en nazorg).


Gedurende de praktijk tijd zal er aandacht worden besteed aan persoonlijke handelingen zoals hygiëne, klantenbenadering, invullen van een intake formulier, nazorg enz.

TRAINING PERFECTIE POWDERBROWS

Eendaagse training.

In onze perfectie training leer je aanvullende nieuwe technieken en ontwikkel je nieuwe stijlen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. De studenten leren hoe ze perfect en op de juiste manier met kleur kunnen werken en extravagante schaduwtechnieken met het wow-effect kunnen creëren.

Na elke training ontvang je een digitaal certificaat van voltooiing van de Phiacademy. Je gebruikt de 'CraftMaster Pro-app' met het classroom systeem om je werk voor de afzonderlijke niveaus in te zenden en feedback te krijgen. Je kan op elk moment met ons communiceren in de virtuele trainingsruimte.

Training Nanoremoval

Deze dagtraining NanoRemoval bestaat uit een theoretisch- en een praktijk gedeelte op een echt model onder leiding van master Lima Kas. NanoRemoval is een oppervlakkige manuele techniek om oude permanente make-up, microblading of tattoos te verwijderen. Het gaat huidbeschadiging tegen en het veroorzaakt minder irritatie. Zo zie je sneller resultaat, vlotte genezing en risico op littekens zijn uitgesloten.

Training Phibright

Eendaagse live training van 10:00 tot 17:00 uur

Deze dag staat in het teken van de theorie, huidleer, contra indicaties, hygiëne, behandelroutines en praktijk op modellen. Microneedling PhiBright is een upgrade van de (al langer bekende) microneedling techniek, die gepersonaliseerde behandelingen mogelijk maakt die zijn aangepast op de individuele behoeften van  een klant en de verschillende huidtypes/aandoeningen.

​​​​​​​Phibright staat voor een software (Phibright calculator) die in minder dan 3 seconden een van de 1200 mogelijke combinaties kan berekenen.

pHIMASTER MET +20 jaar ervaring waar je van wil leren

Lima Kas is gespecialiseerd in semi-permanente make-up en gezichtsbehandelingen. Als gecertificeerd PhiAcademy Master verzorgt ze met veel aandacht jouw huid bij het toepassen van microblading- en needling, powderbrows, make-up en meer.

Wat je moet weten: behandeling informatie

Do’s & Dont’s

Alcoholische drank, taurine & cafeïne moeten ten minste 24 tot 36 uur voor de behandeling worden vermeden.

Zon, Solarium & zonnebank studio's moeten 7 dagen voor de behandeling worden vermeden.

Als preventieve maatregel kan er Decongestiva (op basis van planten) worden genomen. Bv. Arnica D 30 of Traumeel.
Raadpleeg hiervoor jouw huisarts of apotheker.

Een droge huid moet enkele dagen voor een pigmentatie behandeling worden verzorgd met een peeling en hydraterende crème.

De vraag om een MEDISCHE GOEDKEURING IN de vOLGENDE GEVALLEN:

DIABETES

HEMOPHILIA

HOGE BLOEDDRUK

HUIDAANDOENING DIE NOG NIET GEDIAGNOSTICEERD IS

ANDERE HUIDAANDOENINGEN

WAT VIND JIJ HET BELANGRIJKSTE AAN JE WENKBRAUWEN?

Dat ze bij de vorm van mijn gezicht passen

Dat ik ze niet iedere ochtend hoef bij te tekenen

jou doen stralen is onze zorg 

wil jij ook stralen?


Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

boek een afspraakOntdek Meer

tips & tricks

In de kijker

heb je een vraag?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

blijf op de hoogte van lima kas

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail