Wenkbrauwen

Home / Behandelingen / wenkbrauwen

wenkbrauwen

Microblading

Microblading is dé nieuwe techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Hiermee wordt een perfect natuurlijke wenkbrauw gecreëerd. Elk haartje wordt individueel en flinterdun in getekend met een microblading pen.

Hierbij wordt het pigment als het ware in de huid gebracht. Dit geeft direct een verbluffend resultaat. Voor de behandeling vindt er een intakegesprek plaats zodat Lima goed kan toetsen wat jouw wensen zijn. De vorm, dikte, kleur, kortom alles wordt eerst besproken alvorens we beginnen. 

MICROBLADING

€450

2 uur

TOUCH-UP

€150

Powder brows

PowderBrows is een semi-permanente
​​​​​​​make-up techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt met een nano naald. Hierdoor krijgen je wenkbrauwen een zacht en natuurlijk poedereffect. De powderbrow techniek is geschikt voor alle huidtypes en heeft een lange houdbaarheid. Bespaar tijd in de ochtend, sta op met een wakkere blik en je bent zo ready for the day!

POWDERBROWS

€450

2 uur

TOUCH-UP

€150

Combi brows

Combi brows is een combinatie techniek van powderbrows en microblading. Deze techniek is geschikt voor mensen die een meer uitgesproken resultaat willen, zonder hun natuurlijke look te verliezen.

COMBI BROWS

€500

2 uur 30 min

touch-up

€150

SIGNATURE BROWS

Het paradepaardje: deze wenkbrauwbehandeling bevat een exclusieve brow-techniek die door Lima Kas zelf ontworpen is. Elke klant is uniek, dus ook elke wenkbrauw. Het creëren van een gepersonaliseerde wenkbrauw aangepast aan de wens, gezichtsvorm, huidtype en persoonlijkheid van de klant, is hierbij erg belangrijk.

Bij deze exclusieve stijl worden er verschillende technieken toegepast van microblading zoals nanostrokes, powder strokes, manual shading en machine shading. Door al deze technieken volgens een bepaalde volgorde te gebruiken, bekom je de ultieme wenkbrauwen.

Signature brows

€500

3 uur

TOUCH-UP

€200

Henna brows

Met henna brows lijken je wenkbrauwen strakker en voller, omdat we niet alleen de haren maar, ook de huid pigmenteren. Zo hoef je niet na een week zelf weer met wenkbrauw make-up aan de slag.

HENNA BROWS + STYLING

€45

1 uur

Browshape

€25

In gewenste vorm zetten met treading, sugarwax, pincet en nadien gestyled in gewenste vorm en make-up tools.

Browshape & bovenlip

€25

Browshape & regular tinting  (vegan)

€50

1-3 dagen op de huid en 3 weken op de haartjes

Browshape & hybrid Tinting

€55

Tot 6-7 dagen op de huid en 6 weken op de haartjes

Browshape & henna

€70

Tot 10-12 dagen op de huid, 4-6 weken op de haartjes

Browlifting & Browshape

€70

Browlifting &browshape & hybrid tinting

€85

pHIMASTER MET OOG VOOR detail

Lima Kas is gespecialiseerd in semi-permanente make-up en gezichtsbehandelingen. Als gecertificeerd PhiAcademy Master verzorgt ze met veel aandacht jouw huid bij het toepassen van microblading- en needling, powderbrows, make-up en meer.

onze Galerij

jou doen stralen is onze zorg

wil jij ook stralen?


Pre title

Lorem ipsum dolor amet consec

Dolores eos qui ratione sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur.

boek een afspraakOntdek Meer

tips & tricks

In de kijker

heb je een vraag?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

blijf op de hoogte van lima kas

Ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail